Ljudbok Marked del 6

Kommer att börja med att bara ta en i taget för alla kan inte se alla klippen nä det är fler.


Marked del 4 & 5

Kommer kanske inte kunna uppdatera så myckt i veckan



Marked ljudbok del 2 & 3


Marked ( vampyrens märke) ljudbok del1 engelska


Erik Night


Erik
Night

Hisnande vacker och en begåvad skådespelare. Erik, en gång Afrodites pojkvän, förälskades i Zoey, som älskar honom, men är också bunden av blod till Heath. Zoey beskriver honom som "Superman lång" med lockigt svart hår och stora, blå ögon. Han är alltför giriga och tenderar att bli svartsjuk snabbt. Han avslutade nyligen förändringen och är ett substitut dramapedagog House of Night. Han bryter upp med Zoey i Utvald när han hittar henne ha samlag med Loren Blake, men han fortfarande älskar henne och som tillåter honom att motstå Kalona charm. Han blir snart ihop med Zoey när de undgår House of Night. Men i Frestad bryter de snart upp igen, Zoey dumpar honom efter att hon känner sin habegär är utom kontroll eftersom hon har obligationer med James Stark och Heath Luck.

Ny bok

Det kommer ut en ny bok i serien på engelsak den 5 November 2011 och kommer heta Destined på engelska 

Wallpaper

Här kommer några wallpapers



Dikt

Den gamle sover, men ska vakna snart
När jordens makt blöder helig röd
ska drottningen Tsi Sgilis dom och makt stå klart:
Han ska sköljas upp från grav och död

Av dödens hand släpps han fri
en ond skönhet, en fasans syn.
Åter ska kvinnorna slavar bli
och knäböja som djur och dyn.

Kalonas sång är dödens kantat,
blod ska flyta under hans iskalla hat.
En dikt ur en av Afrodites syner från Svart Ängel

Snyft

Fick inte tag på jagad *snyft* Vem tycker ni jag ska skriva om i morhon Afrodite eller Erik?

:(

Jag har inte fått tag på Jagad. Men jag ska försöka skaffa den i veckan som börjar i morgon.

Shaunee Cole

Shaunee Cole är den andre tvillingen. Hon är en jamaican-amerikan som vuxit upp på östkusten. Precis som Erin är hon modemedveten och kille intresserad. Shaunne har kontakt med elementet eld.


Erin Bates

Erin Bates är en av tvillingarna. Men hon och Shaunee Cole är inte tvillingar på riktigt. De är bästa vänner och rumskompisar i House of Night. Hon är myckt modemedveten och kille intresserad. Erin Bates har kontakt med elementet vatten.


Böcker

Det har kommit ut 6 st böcker på svenska:

  • Vampyrens märke
  • Sveket
  • Utvald
  • Svart ängel
  • Jagad
  • Frestad
  • Bränd ( 7 Juni på svenska 2011)

Jack Twist

Jack Twist

Damien teknologiska och mycket känslosam pojkvän. Han har alltid runt om när gruppen är i behov av en AV-kille, eller med ett paket av resor vävnader från sin "man purse'or skolväska. Jack är begåvad med en stor kunskap om teknik. Han visar sig ha en begåvning för den moderna världen. Han delar också ägande av James Starks jätte Labrador hund, Duchess. Han beskrivs som en ung, stilig och vacker kille. Han är passionerad och stolt om att vara bög.
 

Damien Maslin

Damien Maslin

Damien är mycket intelligent, varmhjärtad och stolt bög. Damien gillar att använda mycket långa ord som brukar förvirra gruppen. Han har dejtat Jack Twist, som är bra på "modern teknik." Damien har kontakt med Luft. Det är ovanligt för killar att ha kontkt med något element. Han beskrivs som välbyggd för fäktning. Damien har brunt färgat hår och hjort-liknande bruna ögon. Damien är också beskrivs som en utmärkt ben struktur och flitig en.



Stevie Rae Johnson


Stevie Rae Johnson är en av de största rollerna i House of Night. Hennes korta, lockiga hår är ovanligt på nattens hus för att vampyrer och nybörjares hår och naglar växer ovanligt fort. Hon är bästis med Zoey Redbird, och Stevie Rae är den första Röda vampyren som någonsin existerat, efter att ha dött, och sedan odött och sedan blivit normal igen. Hon är inte som de "blåa" vampyrerna, utan hon kan inte gå ut i solljus utan att börja "brinna". Hon kommer från Oklahoma, och har en stark Oklahoma-dialekt, älskar country musik och hennes cowboystövlar, och klassas som en lantis. Stevie Rae har kontakt med elementet jord, precis som kompisen Zoey, fast Zoey har kontakt med alla elementen.



Källa: wikipedia.org

Zoey Redbird

Zoey Redbird är huvudrollen i serien. Hon har svart, långt hår, och är den första nybörjarvampyr som någonsin haft ett fullföljande märke och känner blodtörst. Zoeys allra bästa kompis heter Stevie Rae. Zoey har kontakt med alla fem elemten, Luft, Eld, Vatten, Jord och ande. Hon är ledare för nattens döttrar och söner och tränas till att en gång bli överprästinna för vampyrgudinnan Nyx. Hennes största fiende är Afrodite, den förra ledaren till nattens döttrar och söner. Zoeys mentor i skolan är Neferet, den nuvarande överprästinnan och lärare i vampyr samhällskunskap, som sedan också blir en av Zoeys fiender


Källa: Wikipedia.org

Böcker

Jag har läst vampyrens märke, sveket, utvald och svart ängel. Jag vet inte riktigt hur många som kommit ut på svenska.

Har precis läst ut Svart ängel så himla bra.

Svart ängel

Jag håller på att läsa svart ängel fjärde boken i serien. Det sägs att det ska bli 12 böcker.

Ny blogg

Hej alla jag är ett stort house of night (HoN) freak. Så jag bestämde att ska denna blogg. Vill ni veta mer om mig kolla mina bloggar:
www.vickanvickis.blogg.se
www.vickanvickis.bloggplatsen.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0